Aktuality

Angry Birds prileteli na 365 Golf Range

Ste pripravení? Zamierte. Odpáľte! Použite postavy zo sveta Angry Birds (golfové loptičky), namierte ich na ciele a rozdrvte prasiatká. Svetoznáma hra Angry Birds je na 365 Golf Range. Vhodná pre rodiny, deti a hráčov všetkých úrovní.
Published
September 29, 2024

Odteraz môžete hrať Angry Birds aj v reálnom živote a to len s použitím golfových loptičiek. Odpaľujte na virtuálne konštrukcie, spôsobte chaos a porazte prasiatka!

Ako hrať Angry Birds na 365 Golf Range?

  1. Pomocou herného displeja na 365ke si vyberte hru a kapitolu z Angry Birds, ktorú chcete hrať. Nie ste skvelý golfista? Žiadny problém, každý hráč si môže nastaviť vlastnú úroveň zručností.
  2. Akonáhle odpálite svoju golfovú loptičku - Red, Bomb, Chuck alebo the Blues odletia pomocou technológie Toptracer do virtuálnych budov.
  3. Rozbite budovy, spôsobte chaos a porazte prasiatka
    (Získajte čo najviac hviezd a bodov. Do každej budovy môžete streliť s troma vtákmi. V každej kapitole sú tri budovy a vyhráva hráč, ktorý na konci získa najviac bodov)

Čaká Vás 8 dostupných kapitol

Váš gang vtákov je pripravený. Čaká Vás epická bitka. Zelené prasiatka neustále pripravujú plány na ukradnutie vtáčich vajec, aby ich všetky priniesli k chamtivému kráľovi. Prechádzajte kapitoly a chráňte vzácne mláďatá. Na výber máte 8 kapitol a každá kapitola obsahuje 3 úrovne.

Zoznámte s postavičkami

Výstredný, milý vodca stáda s rýchlym sarkastickým vtipom.

Tieto modré trojčatá, ktoré túžia po vzrušení, prekypujú bujarou energiou a sú majstrami šibalstva a dobrodružstva!

Bomba je postačka s veľkým srdcom. Má stav, ktorý spôsobí, že vybuchne, keď je prekvapená, znepokojená alebo rozrušená. Proste vždy to skončí výbuchom.

Chuck je rýchly, bleskový a zbesilý.