Vedeli ste že?

5 dôvodov, prečo je 365 Golf Range neporovnateľným miestom na rande či stretnutie s priateľmi

Nie je nič horšie, ako fádne a nudné miesto, pre svoje prvé rande alebo piatkový večer s priateľmi či rodinou. Či už hľadáte jedinečné miesto pre svoju prvú lásku alebo chcete svojim blízkym dopriať skvelú večernú zábavu, tu je našich päť dôvodov, prečo je 365 Golf Range neprekonateľným miestom na stretnutia.
Publikované
July 25, 2024

1. Sme úplne iní

Hranie na 365-ke je jedinečné, pretože spája to najlepšie z technológie a športu, ktorý si dokážu vychutnať aj úplné športové drevá. To najdôležitejšie je, že golf tu dokáže spájať ľudí a vytvára nezabudnuteľné momenty. Ako to však ovplyvňuje Vaše rande či stretnutie s priateľmi?

Pretože chcete na svojich blízkych zapôsobiť. Zobrať ich na miesto, ktoré je moderné, nie hlučné, so súkromím, s príjemným posedením, výbornými drinkami a skvelým občerstvením. Hranie golfu nie je u nás náročné a hry, ktoré ponúka naša technológia pomáhajú “rozbíjať lady” a ak chcete, aby si o Vás druhá strana myslela, že ste zábavný, originálny a jedinečný, vezmite ich k nám na 365-ku. 

2. Golf Vám umožní predviesť sa

Vieme, že chcete svojej láske či blízkym ukázať, že ste skvelý človek. Práve tento šport odhaľuje charakter veľmi rýchlo - bez ohľadu na to, či ste golfista, len športovo nadaný alebo úplné “poleno”.Ste skvelý v odpaľovaní? Teraz je tá chvíľa, kedy môžete ukázať skromnosť, empatiu a podporu. Prichádza čas povzbudiť druhú stranu a predviesť správnu techniku. Dokonca máte príležitosť priblížiť sa a spoločne odpáliť loptičku tým správnym smerom. Ledva trafíte loptičku? Teraz je Vaša šanca ukázať trpezlivosť, umiernenosť a že to neberiete príliš vážne. Prišli ste sem hlavne kvôli polovičke a svojim priateľom. Urobte zo spoločného času zábavu, akú nezažijú s nikým iným. 

3. Golf Vám odhalí pravdu

Nikto nemá rád plytvanie času a zároveň každý chce vedieť, aká dobrá je polovička v športových aktivitách či ako spoločník. Rovnako to platí aj pre partiu, ktorá túži po kvalitných spoločných chvíľach. Počas súťaženia v kóji veľmi rýchlo zistíte, kto je spoločenský, kto je komunikatívny či súťaživý alebo kto jednoducho prišiel na verejnú wifi. 

4. Môžete nás kedykoľvek navštíviť

Či už ste ranné vtáča alebo nočná sova, navštíviť nás môžete kedykoľvek od 8:00 do 21:00, počas celého roka. Takže či už ste na druhom, treťom rande alebo chcete k nám zobrať svojich blízkych aj počas denného svetla, je to výborná možnosť ukázať, že sa dokážete zabaviť aj bez alkoholu. Naviac naša legendárna káva je na okolí veľmi známa. 

5. Milujeme skupiny

Naše odpalisko je ako stvorené pre partie. Do jednej kóje sa totiž pohodlne zmestí až 6 hráčov. Preto ak nemáte v budúcnosti dohodnuté žiadne rande, zoberte k nám svojich kamošov a súťažte spolu. Veľmi časté bývajú u nás dvojité rande, kedy dvojice súťažia proti sebe, čo je výborný spôsob, ako robiť niečo spoločne a zároveň sa výborne zabaviť. V prípade, že máte záujem zorganizovať si u nás oslavu alebo väčší event, veľmi radi Vám s tým pomôžeme. Naše cateringové balíky, sú pripravené pre narodeninové párty, výročia, oslavy či teambuildingy. Vieme Vám zabezpečiť výzdobu, trénera alebo aj profesionálneho fotografa. V prípade záujmu nám napíšte na info@365Golf.sk

Ako sa k nám dostať?

Rezervovať si svoju kóju môžete online cez náš rezervačný systém, na ktorých sa dostanete cez náš web www.365Golf.sk alebo aj telefonicky na čísle 0917 365 365. Všetky ďalšie pokyny a inštrukcie dostanete na email alebo Vám ich vysvetlia naše milé kolegyne na recepcii.