Vedeli ste že?

5x áno pre teambuilding v 365 Golf Range

Rozmýšľate vo firme nad teambuildingom, ale nič vám nenapadá? Nudí vás otrepaný bowling či airsoft? Máme pre vás riešenie – golf v 365 Golf Range!
Publikované
June 17, 2024

Rozmýšľate vo firme nad teambuildingom ale nič vám nenapadá? Nudí vás otrepaný bowling, nudí vás splav a nudí vás aj chata, ktorú si ani nebudete pamätať? Máme pre vás riešenie – vyskúšajte golf!


Golfové odpalisko 365 Golf Range v Trenčíne ponúka nezabudnuteľný teambuilding pre menšie aj väčšie firmy. Tie, ktoré nás už navštívili, si pochvaľujú perfektnú zábavu, príjemné prostredie, starostlivosť a skvelé jedlo. Ak nad návštevou nášho golfového odpaliska rozmýšľate aj vy, prezradíme vám 5 ÁNO, ktoré vás presvedčia.

ÁNO pre jedinečnú a neokukanú zábavu, ktorá nenudí

Keď sa povie „teambuilding“, mnohým sa v mysli hneď vynorí bowling, splav, airsoft alebo chata. Ak je váš teambuilding každý rok rovnaký, iste nastáva nuda. A čo takto golf? Golf už dávno nie je športom iba pre profesionálov. 365 Golf Range prináša tento krásny šport širokému publiku. Áno, aj tým, ktorí ho nikdy nehrali. Golf je zábava a vďaka jedinečnej technológii Toptracer, ktorá je v každej zo súkromných kóji, môžete s kolegami súťažiť a doberať sa v rôznych hrách. Vyskúšajte si turnaje jednotlivcov, súboje kóji proti kóji alebo si objednajte trénera. Všetky informácie získate od nášho event manažéra. Golf je jednoducho neokukaná zábava, ktorá vás nudiť rozhodne nebude.

TIP: Ak sa chcete pre návštevou pripraviť, prečítajte si náš článok Pravidlá golfu: Základy a tipy pre začiatočníkov.

ÁNO pre moderné a nové prostredie

365 Golf Range v Trenčíne je najmodernejšie golfové odpalisko v strednej Európe. Ani na Slovensku a ani v Česku nič podobné nenájdete. Prostredie je nové, moderné a pri navrhovaní sme mali za cieľ to, aby sa u nás každý cítil príjemne. Všetky kóje sú vyhrievané a golf si tak môžete užívať celoročne. Nová reštaurácia, čisté toalety, kvalitné vybavenie a príjemný personál sú dôvody, ktoré urobia váš teambuilding nezabudnuteľným.

ÁNO pre začiatok nového hobby

A čo vy viete, možno že si vy alebo nejaký váš kolega vybuduje nové hobby. Golf je skvelým spôsobom, ako si oddýchnuť po náročnom pracovnom období. Dovolí vám vypnúť hlavu, nabrať novú energiu a šport je snáď najlepším spôsobom, ako upevniť vzťahy vo firme. Dôkazom toho je aj fakt, že firmy sa k nám vracajú a svoje teambuildingy pravidelne robia u nás. Niektorí dokonca navštevujú naše golfové odpalisko aj súkromne, pretože ich golf tak chytil. Či už ste úplný začiatočník, alebo ste sa s golfom už zoznámili, 365 Golf Range budete milovať.

TIP: Golfové palice ani golfové loptičky mať nemusíte – všetko máme my. A golfovým oblečením sa trápiť tiež nemusíte.

ÁNO pre dostatok miesta a súkromia

Priestory 365 Golf Range poskytnú dostatok miesta pre 6 kolegov, ale aj pre 100 zamestnancov vašej firmy. Kóje sú súkromné a miesta je skutočne dosť. Priestory sú vybavené modernou technológiou a komfortným zázemím, ktoré zaistí maximálne pohodlie pre všetkých vašich zamestnancov a kolegov. Žiadne preplnené reštaurácie, žiadne upchaté bowlingové dráhy.

ÁNO pre TOP občerstvenie

Aký by to bol teambuilding bez poriadneho občerstvenia? Samozrejmosťou sú kvalitné nápoje, špičkové jedlo a bohaté snacky, ktoré budú skvelým pozadím pre vaše golfové zážitky. Máme niekoľko cateringových balíčkov a po dohode vám pripravíme jedlo na mieru. Drinkov je tiež dostatok, takže sa nemusíte ničoho obávať.

Zabudnite na bowling. Teambuilding je teraz golf a je pre každého!

Teambuilding už nie je iba bowling. Nový teambuilding je golf! Priniesli sme vám 5 najlepších dôvodov, prečo zažiť poriadnu firemnú párty práve u nás v 365 Golf Range v Trenčíne. Už viac nerozmýšľajte a poďte golfovať.

Rezervujte ti teambuilding vyplnením formulára a pripravíme vám event na mieru!