Aktuality

Dlho očakávaná hra prichádza na naše golfové odpalisko - Angry Birds

Od 30. Septembra bude pre všetkých návštevníkov nášho golfového odpaliska k dispozícii úplne nový herný režim Angry Birds. 
Publikované
September 23, 2024

Toptracer a Rovio Entertainment sa spojili, aby priniesli ešte viac zábavy na golfové odpaliská po celom svete. 

Od 30. Septembra bude pre všetkých návštevníkov nášho golfového odpaliska k dispozícii úplne nový herný režim Angry Birds. 

Pre tých, ktorí nevedia čo hra Angry Birds je - hru vyvinula spoločnosť Rovio Entertainment ešte v roku 2009 a okamžite sa stala hitom medzi deťmi aj dospelými. Hra bola pôvodne vyvinutá pre mobilné zariadenia, no vďaka veľkej popularite spoločnosť produkovala aj niekoľko filmov zo sveta Angry Birds. 

“Keď Toptracer pred viac ako 10 rokmi začal pracovať na hrách pre golfové odpaliská, išlo len o to, aby si golfisti spríjemnili svoj čas strávený na odpalisku. Dnes vieme, že aj negolfisti sú dôležitou súčasťou golfového odpaliska a práve hry ako Angry Birds, Points Game, či Closest to Pin, dokážu vytvoriť zábavu bez toho, aby vedeli odpalovať” hovorí Senior manažér spoločnosti Toptracer Oskar Asgard.

Hra Angry Birds je jedným zo spôsobov, na ceste Toptraceru za negolfistami. Pomocou technológie sledovania loptičiek, budú môcť hráči búrať virtuálne budovy, získavať body a súťažiť v rôznych disciplínach, pričom sa spoja s postavami Redom, Chuckom a Bombom z Angry Birds.

Hra bude dostupná na našom golfovom odpalisku 365 Golf Range od 30. Septembra 2024.

Tešíme sa na Vás

365 Golf Range